Enviaments, Descomptes i Devolucions

Enviaments, Descomptes i Devolucions

ENVIAMENTS

Els enviaments es realitzen entre dos i tres dies d’espera, sempre que els productes sol·licitats es trobin en estoc. Si no els tenim en estoc et notificarem la demora estimada.
Si has fet el pagament per transferència bancària, enviarem la teva comanda un cop rebem la confirmació bancària de la transferència.

Temps de trànsit (Poden patir variacions, vegeu punt anterior)
– Península i Illes Balears (exemptes les Illes Canàries i Portugal): 24 – 48 h.
– Europa: consulta’ns a info@ninssa.com
Tingues en compte que els terminis es computen en dies feiners a partir del dia següent de la notificació del pagament, i que poden ser alterats per festes locals o estatals.

PREUS

A continuació anotem uns preus d’enviament orientatius. Sempre prevaldrà el preu que es mostri en el resum de compra de la teva comanda.

Espanya

  • Península: 6 € (gratis a partir de 40 € de compra).
  • Illes Balears: 10 € (gratis a partir de 60 € de compra).
  • Illes Canàries: 12€ (gratis a partir de 80 € de compra).

Altres països

DESCOMPTES

LES TEVES CALCETES MENSTRUALS I COMPRESES DE TELA FINS A 3 € i 4 € MÉS BARATES!

El descompte s’aplica per a cada calceta i/o compresa de tela, de forma automàtica a la cistella de la compra. Consulta l’escalat:

  • 3€ de descompte per a cada calceta i 2€ de descompte per a cada compresa, en compres iguals o superiors a 3 productes, adquirits en una mateixa comanda a través del web de ninssa.
  • 4€ de descompte per a cada calceta i 3€ de descompte per cada compresa, en compres iguals o superiors a 7 productes, adquirits en una mateixa comanda a través del web de ninssa.

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

CONDICIONS

Segons estableix la normativa, el consumidor i usuari tindrà dret a desistir del contracte durant un període màxim de 14 dies naturals sense necessitat d’indicar-ne el motiu i sense incórrer en cap cost, llevat dels previstos a l’art. 103 del RD1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text referit de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris. El nostre producte s’inclou a les excepcions per motius d’higiene i sanitaris, concretament a l’apartat e) que citem: “Article 103 Excepcions al dret de desistiment” El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.” Per aquest motiu, només s’accepten devolucions de productes SENSE DESPRECINTAR o danyats durant l’enviament. . Aquests productes han de ser tornats pel comprador de manera que estiguin protegits, incloent-los dins de la mateixa caixa o bossa protectora en què es van rebre. 

NINSSA correrà amb totes les despeses d’enviament pel lliurament i devolució del producte exceptuant si és una sol·licitud de canvi de talla. Una vegada NINSSA rebi la mercaderia als seu magatzem i es comprovin les condicions anteriors, s’admetrà la devolució del producte i es procedirà al reintegrament del seu import mitjançant el mètode amb què es va efectuar en el pagament. Si és un canvi de talla dels articles no defectuosos, les despeses d’enviament, tant de tornada del producte, com de recepció del producte nou, van a càrrec del client. Abans d’obrir cap producte, cal verificar la nota adjunta del paquet si coincideix amb el que vas sol·licitar (model, color, mida, acabat, etc…).  Si detectes alguna anomalia abans d’obrir el producte, et preguem que no obris el precinte ni l’embalatge. Per qualsevol dubte o reclamació, envia’ns un correu electrònic a info@ninssa.com i en poques hores et  responem.

 

ADREÇA DE DEVOLUCIONS

NINSSA – LAURA SERRANO SOLVES

Carrer Ample, 6

17176 Sant Esteve d’en Bas – Girona – España

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links