L'ànima de ninssa

Laura Serrano

Hola! Sóc la Laura Serrano, impulsora del projecte ninssa. Durant 20 anys he treballat en empreses del sector tèxtil, com a confeccionadora, dissenyadora i patronista.
He creat ninssa amb la idea de desenvolupar un producte innovador, de responsabilitat social i que contribueixi a millorar la salut femenina i el medi ambient.
T’animo a provar les calcetes menstruals i/o compreses de tela per sumar-te a la revolució i viure una regla més còmoda, sense picors i lliure de productes nocius.
Cal posar fre als tabús que giren entorn a la menstruació, les pèrdues d’orina i la salut vaginal de la dona. Utilitzant els productes ninssa m’ajudes a fer-ho possible, moltes gràcies!
Contacta’m si tens dubtes o necessites ajuda per triar la teva talla. Estaré encantada d’ajudar-te!

DESCOBREIX EL PROJECTE

Suma't a la revolució ninssa

MIRA EL VIDEO

Ninssa en menys de 3 minuts

Laura Serrano, l'ànima de ninssa, t'ensenya com són els productes i com els ha confeccionat perquè siguin respectuosos amb la pell i amb el medi ambient. Fes click al video per descobrir-ho!

ASSOCIACIONS, FIRES I PREMIS

Coneixe'ns en persona

El taller de la Laura Serrano està situat a Sant Esteve d’en Bas, a la Garrotxa, des d’on confecciona i promou els productes de ninssa.

Ninssa pertany a les associacions Pam a Pam, La iera i KmVall.

El projecte va obtenir el primer premi al concurs de “100% Emprenedors” de la comarca de la Garrotxa l’any 2021.

T’animem a seguir-nos a instagram @ninssa_ninssa per saber a quines fires, mercats i tallers a Catalunya serem presents amb els productes ninssa. T’hi esperem!

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links