Compreses reutilitzables amb Tencel TM

NINSSA apostem per la fibra Tencel TM.

Tencel TM (Lyocell) és una fibra cel·lulòsica que prové de l’escorça dels arbres, principalment de l’eucaliptus, el roure i el faig. Una de les principals propietats és que té una gran capacitat d’absorció i també redueix considerablement les olors. Es talla i es fila com les fibres naturals, donant com a resultat un teixit de tacte suau, resistent i agradable.

Les fibres Tencel TM de NINSSA es teixeixen a la Garrotxa, estan certificades per Lenzing i són una garantia de qualitat i sostenibilitat.

COTÓ ORGÀNIC

Capa externa impermeable: 100% cotó orgànic (GOTS)

La capa externa de les compreses és de teixit 100% de cotó orgànic amb certificació GOTS, laminada per la part interior amb una membrana impermeable i transpirable a prova de fugues. La capa externa de les calcetes és de punt i ofereix un confort i transpiració òptims a la calceta, ja que està composta per 95% cotó orgànic i 5% Spandex, amb certificats GOTS.

FIBRES D'ORIGEN NATURAL I SOSTENIBLES

Capa en contacte amb la pell: 75% Lyocell, 25% Modal

Teixit de punt molt suau, fabricat amb fibres d’origen natural, sostenibles i amb propietats úniques que proporcionen una higiene íntima òptima i màxim confort, alhora que cuiden la pell més sensible. Conté òxid de zinc de puresa farmacèutica.

ABSORCIÓ I PROTECCIÓ DE LLARGA DURADA

Capa absorbent: 100% ris de Lyocell (Tencel TM)

Capa de gran absorció tant en les compreses com en les calcetes, que assegura una protecció de llarga durada lliure de productes sintètics, amb la diferència que la part del revés de l’absorbent de les calcetes, està laminat amb una membrana de poliuretà transpirable a prova de fugues.

MATERIALS RESPECTUOSOS

La seva composició

1ra Capa en contacte amb la pell: 75% Lyocell, 25% Modal.

2na Capa: 100% ris laminat de Lyocell en les compreses (Tencel TM.) i ris laminat de Lyocell i impermeabilitzat en les calcetes.

3ra Capa: 100% cotó orgànic impermeable en les compreses (GOTS) i 95% punt de cotó orgànic i 5% Spandex en les calcetes.

Utilitzem teixits tècnics que garanteixen la màxima absorció, de gruix extraplà i aptes per a pells sensibles. El resultat són compreses de tela i calcetes menstruals d’alta qualitat i absorció, fetes de forma professional i respectuosa amb el medi ambient, que compleixen amb les garanties i normatives vigents.

Cuida les teves ninssa

Com rentar les calcetes menstruals i compreses de tela?

1

ESBANDIR AMB AIGUA ABUNDANT

Primer, esbandeix el sagnat a la pica amb aigua abundant, o si tens temps, deixa-les en remull uns 20 min. Pots aprofitar l’aigua barrejada amb el sagnat per regar les plantes. És un gran fertilitzant!

2

RENTAR A LA RENTADORA

Màxim a 30º graus. Recomanem fer servir sabó ecològic i no utilitzar suavitzant.

3

ASSECAR A L’AIRE LLIURE

Pots fer servir assecadora però no és recomanable per allargar la vida útil del producte. Sempre que es pugui, és millor assecar-les a l’aire lliure. L’escalfor és el pitjor aliat de la membrana impermeable.

4

TORNAR A UTILITZAR

Reutilitza-les fins a 3-5 anys! El medi ambient t’ho agrairà.

A quines botigues ens pots trobar

Mira la que queda més a prop teu!

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links